Salam Widget

28 Februari 2012

SEGMEN TAMBAH FOLLOWER TANPA BLOGWALKING BY MD

klik banner ini

Apa yang korang kena buat ialah :

1. Buat entry bertajuk "Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".
2. Letakkan banner di atas dan linkkan terus ke entry ni.
3. Buat entry simple ja.. Tak payah susah-susah.
4. Beri pendapat anda tentang sistem 'grouping' (rujuk 'Nota Tambahan' di bawah)
5. Tag beberapa orang rakan.
6. Tinggalkan komen di entry ini.

Tarikh Tutup : 29/2/2012 pukul 11.59pm.
Nota Tambahan :

  • MD sendiri akan buatkan link follow button korang.. jangan risau..
  • Sekiranya sambutan menggalakkan, sitem 'grouping' akan dibuat.. Katakan segmen ni 1000 orang join.. Korang sanggup ka nak follow 999 blog? Jadi cadangan MD sistem grouping ni di mana korang akan dibahagikan kepada beberapa group.. Contoh 1 group 50 orang.. So korang kena la follow 49 blog dalam group korang tu dan dapat balik 49 follower..
  • So dalam entry korang nanti, tulis pendapat korang tentang berapa orang yang korang rasa perlu diletakkan dalam satu group. 10? 50? 100? 200? Ingat! Korang tak perlu masuk blog diorang pun.. Terus follow ja di sini.. Tak susah pun.. Tapi kalau majoriti pilih 10 ja.. Maknanya follower korang akan bertambah 9 ja la.. So pikir bebaik.. Nanti MD akan ambik purata..
  • Kalau korang tak setuju dengan sistem grouping ni sila nyatakan dalam blog anda..
  • Selepas tamat segmen, korang mestilah follow semua skali peserta dalam group korang.. Jujur ok !
  • Waktu menfollow akan diberitahu kelak.. Korang boleh follow blog MD dan like page facebook MD untuk mengetahui maklumat lanjut..



Get thiswidget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate